lauantai 3. huhtikuuta 2010

Hae, älä etsi.

Mikäli olet ammatiltasi koodari/sysadmin/atk-tuki tms. tietokoneiden parissa työskentelevä ihminen, tämä blogi voi säästää vuosittain muutamia tunteja/päiviä työaikaasi. Nyt en tarkoita sitä että tätä blogia lueskelemalla maailmantietämyksesi lisääntyy tai että saavuttaisit jonkin korkeamman olemassaolon asteen.

Perustan tämän väitteen omaan kokemukseen it-alan töistä. Tietojärjestelmien kehittäjät ja niiden parissa työtään tekevät tulevat aina törmäämään samaan tehtävään jossain vaiheessa projektia: Lomakkeelle pitää saada valmis valikko vähentämään kirjoitusvirheitä ja nopeuttamaan tietojen täyttöä. 

Tämä blogi ei ole tarkoitettu jokapäiväiseen tarkkailuun, vaan valmiiden listojen jakoon, niitä tarvitseville bittinikkareille. Enää jokaista valikkoa varten ei tarvitse käydä koko intternettiä läpi, vaan riitää, kun siirryt Korttitaloarkkitehdin ateljeen valmiiseen pöytään.

Pelisäännöt ovat yksinkertaisuudessa seuraavat:
1. Mikäli haluat uusia listauksia sivuille, jätä kommentti tähän postaukseen. Resurssit ovat rajalliset, mutta yritämme parhaamme.
2. Jokainen lista on oma postauksensa, ja niihin jätetyt kommentit saavat koskea vain ko. listan sisältöä(lisäykset, korjaukset). Muut kommentit poistetaan sisällön selkeyttämisen nimissä.
3. Mikäli sinulla on valmis lista, jonka haluat julkaista, laita se tulemaan osoitteeseen korttitaloarkkitehti at gmail piste com. Kaikenlainen rakentava ja rakentamaton palaute otetaan vastaan samassa osoitteessa.
4. Vastuu on savolaiseen tapaan lukijalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti